Cod Produs: 26B0

Disponibilitate: doar online, in limita stocului disponibil

Unitatea de vanzare: Buc

Optiuni disponibile

Oferta este valabila, in limita stocului disponibil

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Nume Tip Descriere Acţiune
Declaratie de conformitate 26B0 Declaratie de conformitate 26B0 Declaratie de conformitate 26B0 Descarcă
Instructiuni de utilizare 26B0 Instructiuni de utilizare 26B0 Instructiuni de utilizare 26B0 Descarcă
Combinezonul Zurich cu fermoar și clapă dublă oferă o protecție excelentă împotriva substanțelor chimice, uleiului și grăsimii. Mai mult, țesătura ignifugă și anti-statică este remarcabil de flexibilă și suplă. Combinezonul are o glugă fixa și manșete elastice în mâneci și la glezne. Pentru confortul tău, talia este elastică. Pentru o durabilitate suplimentară, genunchii au fost întăriți.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Protectie multinorm
Tip produs Combinezoane
Norme europene EN ISO 13688, EN 1149-5, EN 343, EN ISO 14116, EN 14605
Material
Tip material Altele

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi