Cod Produs: D690

Disponibilitate: La comanda- 20 zile lucratoare

Unitatea de vanzare: Buc

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Nume Tip Descriere Acţiune
Declaratie de conformitate D690 Declaratie de conformitate D690 Declaratie de conformitate D690 Descarcă
Fisa Tehnica D690 2020 Fisa Tehnica D690 2020 Fisa Tehnica D690 2020 Descarcă
Instructiuni de utilizare D690 2020 Instructiuni de utilizare D690 2020 Instructiuni de utilizare D690 2020 Descarcă

CARACTERISTICI

MATERIAL: aluminiu, arc metalic;

CONSTRUCTIE: suport prevazut cu 2 rame, una se pliaza pe borul castii de protectie, pe cealalta se fixeaza viziera prin intermediul unor ghidaje existente pe aceasta, reglarea se face prin intermediul arcului care intregeste suportul;

MARCAJ: U EN166 3 9 AT CE U EN 175 9 -B CE.


APLICATII: medii de lucru, care necesita protectia ochilor si fetei impotriva picaturilor si stropilor de lichide (3), metalelor topite si solidelor fierbinti (9), pericolelor mecanice, impact mediu (B) si impact ridicat (A), la temperaturi extreme (T).

INDUSTRII: prelucrari mecanice, metalurgie, turnatorie, sectoare calde, mentenanta, servicii.

*se utilizeaza impreuna cu viziera D699

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Protectie vizuala
Tip produs Accesorii
Norme europene EN 166

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi