Pura - curatenie-profesionalao divizie a RENANIA

Dedicat universului curateniei si creat in laboratoarele RENANIA, brandul PURA este o declinare a conceptului de safety si o alta expresie a interesului pentru viata traita in siguranta. El a fost tradus in realitate sub inspiratia constanta a interactiunilor cu clientii, cu realitatile si exigentele lor. Am ascultat, am notat, am facut research, am selectat ce era mai bun, mai nou si mai interesant.

Pentru ca ne gandim business-ul pe termen lung, in procesul de selectie am tras cu ochiul la dorintele publicului, dar si la modul in care macro-trendurile din economie, mediu sau dinamica sociala vor impacta viitorul. Gama PURA 2017 integreaza produse cu standarde contemporane de calitate, la un pret corect. Certificatele oferite de organismele internationale competente in domeniul specific fiecarui tip de produs le confirma atributele de performanta.

Pentru ca ne dorim ca PURA sa ofere mai mult decat simple consumabile, am cautat furnizori interesati de viitor, care scaneaza trenduri, sunt preocupati de bunastarea lumii si anticipeaza orizontul de asteptare.

Sustenabilitatea a devenit "firul rosu" in criteriile de selectie ale produselor PURA, sub umbrela acestui brand regasindu-se o suita de produse eco. Astfel, dincolo de costurile tinute sub control, clientii nostri vor contribui activ la protejarea mediului, prin prevenirea poluarii si a taierii copacilor. Toate produsele "green" din gama noastra beneficiaza de certificari internationale si raspund celor mai stricte exigente in domeniu.

Brandul s-a nascut in 2016 si valorile lui pledeaza pentru puritate, impecabil, minimalism eficient, eco, bio, responsabilitate, tech. Destinatarii obiectelor ce poarta marca "PURA" si derivatele sale sunt companii si persoane din comunitatea de business, interesate de achizitia de produse si servicii din domeniul curateniei profesionale.

Desi PURA e conceputa ca o divizie de business, produsele endorsate de aceasta identitate pot fi distribuite si achizitionate inclusiv in mediul de retail si B2C.

Brandul PURA este un etalon de calitate pentru produsele de curatenie profesionala din portofoliul RENANIA.

Diversitatea ofertei PURA e substantiala. Ea include consumabilele de uz general, produse ce respecta standardele din industria alimentara, produse speciale pentru mediul de productie, produse de curatenie pentru tipuri speciale de contaminare sau game dedicate pentru fiecare tip de industrie in parte.

Va incurajam sa explorati selectia catalogului nostru, sa alegeti ce va este de folos si sa va bucurati de cumparaturi, cu siguranta.