Cod Produs: C318

Disponibilitate: La comanda

Unitatea de vanzare: Per

Optiuni disponibile

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Mănuşa Scorpio® îmbină flexibilitatea şi rezistenţa chimică a neoprenului cu confortul şi rezistenţa la căldură a căptuşelii moi termice. Sunt concepute să protejeze utilizatorii în aplicaţii unde există riscuri termice şi chimice. Excelente proprietăţi mecanice şi chimice. Neafectată de detergenţi şi soluţii de curăţare. Excelentă protecţie împotriva unsorilor şi uleiurilor. Flexibilitate şi priză superioară. Căptuşeală dublă confortabilă izolantă. Asigură protecţia faţă de contactul intermitent cu suprafeţe fierbinţi de până la 180°C.

Aplicatii

Manipularea de obiecte în produse chimice fierbinţi sau reci Operaţiuni de placare Curăţare şi întreţinere cu abur

Industrii

Produs chimic Clădiri şi construcţii Maşini şi echipamente

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Caracteristici tehnice Caldura
Tip de protectie Termica
Tip produs Manusi reutilizabile
Norme europene EN ISO 21420, EN 388, EN 407
Material
Tip material Altele

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi