Cod Produs: C006

Disponibilitate: La comanda

Unitatea de vanzare: Per

Optiuni disponibile

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Acoperire cu neopren de calitate superioară. Protejează împotriva unei largi palete de uleiuri, acizi, caustice, alcooli şi numeroşi solvenţi. Bună rezistenţă la toate pericolele mecanice. Opţiune de mănuşă lungă specială izolată pentru temperaturi extreme cu căptuşeală de bumbac, pentru utilizare la temperaturi atât ridicate cât şi joase. Permite manipulări intermitente în lichide fierbinţi până la 180 °C şi manipulări la temperaturi joase de până la -25 °C. Mănuşă confortabilă cu formă anatomică, ce urmează conturul mâinii în repaus. Îmbunătăţeşte dexteritatea şi reduce oboseala mâinii.

Aplicatii

Manipularea produselor chimice, în special a bazelor şi a solvenţilor Degresare Prelucrarea metalelor Produse petrochimice Placare Rafinare - Ulei şi benzină

Industrii

Produs chimic Întreţinere

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Chimica
Tip produs Manusi reutilizabile
Norme europene EN ISO 21420, EN 388, EN ISO 374
Material
Tip material Altele

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi