Cod Produs: C089

Disponibilitate: La comanda

Unitatea de vanzare: Per

Optiuni disponibile

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Precum o a doua piele, această mănuşă foarte subţire oferă confort, sensibilitate și potrivire excepţională pentru cele mai delicate manipulări. Tehnologia de tricotare de 18 gauge permite ca această mănușă să fie ultrasubţire şi totuşi rezistentă. Destinată unei game largi de aplicaţii uşoare în medii uscate sau uşor uleioase, este ideală pentru utilizatorii care au nevoie de un nivel superior de tactilitate şi precizie faţă de cel oferit de mănuşile existente. Ideală de asemenea pentru aplicaţiile unde se utilizează mănuşi de bumbac sau se lucrează fără mănuşi în ciuda riscurilor de zgârieturi, băşici şi răniri minore. În plus, căptuşelile de culoare închisă 11-618 și 11-616 sunt tocmai potrivite pentru medii care prezintă un anumit grad de murdărie.

Aplicatii

Cosmetice/materiale plastice (de asemenea faza de ambalare) Asamblare finală, climatizare, motoare electrice, montarea cablajului, lucrări de reglaj Lucrări de finisare Aplicaţii uşoare de asamblare necesitând un grad mare de precizie Sortare şi instalare de piese mici (lagăre, arcuri...) Mărfuri albe şi mărfuri electrice

Industrii

Autovehicule Clădiri şi construcţii Maşini şi echipamente Întreţinere Prelucrarea metalelor

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Mecanica
Tip produs Manusi reutilizabile
Norme europene EN ISO 21420, EN 388
Material
Tip material Tricot impregnat

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi