Cod produs: C331

Disponibilitate: doar online, in limita stocului disponibil

Unitatea de vanzare: Per

Opţiuni disponibile

*pretul poate diferi in functie de dimensiuni

Cantitate

      |   Spune-ţi opinia
O mănuşă mare, robustă pentru o „viaţă” aspră, dură: de trei ori mai durabilă decât mănuşa din piele pentru condiţii grele. Compoziţie unică Ansell, pe bază de nitril. Oferă o rezistenţă superioară împotriva materialelor ascuţite şi abrazive. Mai rezistentă şi mai flexibilă decât PVC. Asigură de asemenea, o excelentă barieră împotriva unsorilor şi uleiului şi, nu se degradează precum pielea sau bumbacul. Nu conţine silicon. Curăţenie garantată pentru metale şi fabricarea de motoare. O largă selecţie de stiluri, lungimi şi măsuri. Vă permite să alegeţi combinaţia optimă de caracteristici pentru aplicaţia dvs. specifică.

Aplicatii

Piese injectate reci din material plastic Materiale de construcţie, beton, cărămizi şi ţigle Cabluri pentru solicitări intense Piese turnate brute şi miezuri de turnare Cherestea brută, zidărie uscată şi placaj Bare de oţel, tablă, canistre şi alte produse metalice Curăţarea străzilor şi colectarea deşeurilor

Industrii

Autovehicule Clădiri şi construcţii Maşini şi echipamente

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Mecanica
Tip produs Manusi reutilizabile
Norme europene EN ISO 21420, EN 388
Material
Tip material Tricot impregnat

Scrie o recenzie

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.