Cod Produs: C299

Disponibilitate: La comanda

Unitatea de vanzare: Per

Optiuni disponibile

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
O mănuşă ce oferă performanţe şi mai bune pentru aplicaţii cu solicitări uşoare până la medii în manipularea sticlei. Suprafaţa cu pliuri asigură o excelentă priză umedă şi uscată pe suprafeţe alunecoase, dar protejează mâna de asemenea faţă de muchii ascuţite. Concepută ergonomic pentru a urma forma naturală a mâinii. Forma mai naturală a mănuşii conferă o potrivire mai bună şi asigură o manipulare mai sigură. Bună amortizare, rezistenţă la tăiere, confort.

Aplicatii

Spaţii verzi Autorităţi locale Ferme de stridii Materiale plastice alunecoase Ţigle şi materiale ceramice Plăci de tablă Colectare de deşeuri

Industrii

Clădiri şi construcţii Sticlă

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Mecanica
Tip produs Manusi reutilizabile
Norme europene EN ISO 21420, EN 388
Material
Tip material Tricot impregnat

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi