Cod Produs: C396

Disponibilitate: doar online, in limita stocului disponibil

Unitatea de vanzare: Per

Optiuni disponibile

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Gama AlphaTec® 38-514 38-520 38-628 asigură cea mai bună rezistenţă la cele mai agresive produse chimice – fără a compromite dexteritatea sau confortul. AlphaTec® 38-514 & 38-520 din butil oferă o protecţie superioară împotriva aldehidelor, cetonelor şi esterilor, precum şi împotriva acizilor minerali concentraţi. AlphaTec® Viton®/butil 38-628 oferă o protecţie superioară împotriva hidrocarburilor alifatice, halogenate şi aromate (benzen, toluen, xilen), precum şi împotriva acizilor minerali concentraţi. Mănuşile AlphaTec® 38-514 38-520 38-628 sunt surprinzător de flexibile şi asigură o dexteritate excelentă. Concepute pentru confort – cu o formă naturală, ergonomică curbată şi un tuşeu moale – permit punerea uşoară şi oferă o priză bună. Iar absenţa proteinelor din latex înseamnă că nu mai există riscul de alergie la latex.

Aplicatii

Aerospaţiale Autovehicule Industria chimică Prelucrarea şi pregătirea produselor chimice Intervenţie la dezastre Minerit Alte echipamente Industria tipografică Rafinare - Ulei şi benzină

Industrii

Autovehicule Produs chimic Farmaceutică și biologie

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Chimica
Tip produs Manusi reutilizabile
Norme europene EN ISO 21420, EN 388, EN ISO 374
Material
Tip material Altele

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi