Cod Produs: 2F25

Disponibilitate: La comanda

Unitatea de vanzare: Buc

Optiuni disponibile

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Nume Tip Descriere Acţiune
Fisa tehnica 2F25 10.2022 Fisa tehnica 2F25 10.2022 Fisa tehnica 2F25 10.2022 Descarcă
Fisa tehnica de securitate 2F25 10.2022 Fisa tehnica de securitate 2F25 10.2022 Fisa tehnica de securitate 2F25 10.2022 Descarcă

CARACTERISTICI

MATERIE PRIMA: substanta alcalina, concentrata, cu spumare redusa, antibacteriana;

CARACTERISTICI TEHNICE: utilizat in masinile de spalare/uscare pardoseli, pentru indepartarea murdariei groase (persistenta) de pe podele, produs profesional, BIODEGRADABIL 90%.

ATENTIE! Produs coroziv. Cititi fisa tehnica si de siguranta.

*Unitatea de vanzare: 1 buc. bidon de 5 l.


APLICATII: recomandat pentru curatare energica si intretinerea pardoselilor (gresie, fainta, linoleum, ciment, mozaic, parchet, vopsea epoxidica, kliker, pavele, marmura, granit), murdarite cu urme de cauciuc, gudron, uleiuri sintetice sau vegetale, pacura, funingina, etc.

INDUSTRII: mecanica, alimentara, agroalimentara, hoteliera, spitale, unitati sanitare, cabinete medicale, azile de batrani, scoli, gradinite, birouri, spatii comerciale, service auto,parcari auto, spatii de depozitare, firme specializate de curatenie, etc.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil. "

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi