Cod Produs: D442

Disponibilitate: Nu este disponibil

Unitatea de vanzare: Buc

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Nume Tip Descriere Acţiune
Declaratie de conformitate D442 Declaratie de conformitate D442 Declaratie de conformitate D442 Descarcă
Instructiuni de utilizare D442 Instructiuni de utilizare D442 Instructiuni de utilizare D442 Descarcă
Fisa tehnica D442 Fisa tehnica D442 Fisa tehnica D442 Descarcă

CARACTERISTICI

MATERIAL: strat de carbune activat de tip ABEK-pentru gaz, strat de filtrare impletit din fibre de sticla, corpul filtrului din ABS;

CONSTRUCTIE: profil cilindric, cu conexiune centrala conform EN 148-1, diametru 100 m, inaltime (fara filet) 82 mm;

GREUTATE: 347 gr.;

COMPATIBILITATE: mastile integrale BLS 3150/3150P, 5150.


APLICATII: medii de lucru care necesita protectie respiratorie reutilizabila, realizata cu o masca integrala de tip BLS, la care se aplica un filtru de tip ABEK2HgP3 (protectie impotriva vaporilor organici, cu punct de fierbere > 65°C, vaporilor anorganici, gazelor acide, amoniacului, mercur si particulelor fine), clasa de filtrare de tip 2 pentru gaze si 3 fata de particulele de praf.

INDUSTRII: laboratoare, agricultura, zone poluate cu particule, manipulare substante periculoase.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Protectie respiratorie
Tip produs Masti cu filtre
Norme europene EN 14387

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi