Cod Produs: 6D04

Disponibilitate: La comanda

Unitatea de vanzare: Per

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Nume Tip Descriere Acţiune
Fisa tehnica 6D04 Fisa tehnica 6D04 Fisa tehnica 6D04 Descarcă
Declaratie de conformitate 6D04 Declaratie de conformitate 6D04 Declaratie de conformitate 6D04 Descarcă

Filtru A2P3 R BLS (2 buc).

Filtre compatibile cu semimasca seria 4000R si masca integrala 5600 BLS.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi