Cod Produs: 6D34

Disponibilitate: Nu este disponibil

Unitatea de vanzare: Per

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Nume Tip Descriere Acţiune
Declaratie de conformitate 6D34 02.2022 Declaratie de conformitate 6D34 02.2022 Declaratie de conformitate 6D34 02.2022 Descarcă
Fisa tehnica 6D34 02.2022 Fisa tehnica 6D34 02.2022 Fisa tehnica 6D34 02.2022 Descarcă

CARACTERISTICI

MATERIAL: filtru de tip Electret, cu rezistenta la respiratie si greutate scazute;

CONSTRUCTIE: profil rotund in diametru de 11 cm. si grosime de 1 cm., sistem de conectare la semimasca/masca, de tip baioneta 3M, se utilizeaza 2 buc. (1 pereche);

GREUTATE: 8 gr.;

COMPATIBILITATE: semimasti 3M seriile 6000/ 6500QL/ 7500 si masti integrale 3M seriile 6000/ 7907.


APLICATII: medii de lucru care necesita o protectie respiratorie reutilizabila, realizata cu semimasca/masca de tip 3M, la care se aplica o pereche de filtre de tip P3 (protectie impotriva particulelor fine, 50 ori VLM, pulberilor periculoase, agenti biologici, fibre).

INDUSTRII: farmaceutica, agricultura, chimie,laboratoare, servicii.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Protectie respiratorie
Tip produs Masti cu filtre
Norme europene EN 143

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi