Cod Produs: 6D27

Disponibilitate: La comanda- 25 zile lucratoare

Unitatea de vanzare: Per

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Nume Tip Descriere Acţiune
Declaratie de conformitate 6D27 Declaratie de conformitate 6D27 Declaratie de conformitate 6D27 Descarcă
Fisa tehnica 6D27 Fisa tehnica 6D27 Fisa tehnica 6D27 Descarcă

CARACTERISTICI

MATERIAL: material filtrant carbon activ de inalta performanta - gaze, fibra de sticla, corpul filtrului din polistiren;

CONSTRUCTIE: profil ingust, trapezoidal si greutate uniforma distribuita sub forma filtrelor pereche, prindere de corpul semimastii/mastii, printr-un sistem de tip baioneta, se utilizeaza 2 buc. filtre (1 perche);

COMPATIBILITATE: semimasti/masti integrale 3M seria 6000 sau 7000;

ATENTIE: se utilizeaza un singur schimb.


APLICATII: medii de lucru care necesita protectie respiratorie reutilizabila, realizata cu semimasca/masca integrala de tip 3M, la care se aplica o pereche de filtre de tip AXP3 (protectie impotriva vaporilor organici, cu punct de fierbere < 65°C si particule fine).

INDUSTRII: farmaceutica, agricultura, chimie, laboratoare, manipulare pulberi de materiale toxice, servicii.

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Tip de protectie Protectie respiratorie
Tip produs Masti cu filtre
Norme europene EN 14387

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi