acum pe Google Play Scaneaza codul QR ajutorul telefonului tau!

Descarca aplicatia Renania Magazin pentru sistemul de operare Android folosind butonul sau scanand codul QR cu ajutorul telefonului tau.

Cu aplicatia Magazin Renania poti sa cumperi echipamente pentru sanatatea si securitatea muncii, atat pentru tine personal cat si pentru angajatii tai, la pretul corect al pietei.

Folosind filtrele sau functia de cautare, gasesti produsele de care ai nevoie din categoriile de incaltaminte, imbracaminte, manusi, casti de protectie, protectie vizuala, protectie auditiva, protectie respiratorie, articole tehnice, curatenie si igiena.

Tot ce iti doresti si ai nevoie pentru siguranta ta acasa si la locul de munca poti cumpara din acelasi loc. Am creat aceasta aplicatie pentru tine.

Cumparaturile sunt mai simple si mai rapide cu aplicatia Renania, te bucuri de libertate de miscare plus ai grija de tine si cei dragi echipandu-i corespunzator.

Alaturandu-te comunitatii noastre poti cumpara produse pe care le-au cumparat si alte persoane si care au recomandari pozitive, avand la dispozitie totalitatea review-urilor adaugate de toti cumparatorii.

Te bucuri de beneficii si servicii cu aplicatia Renania:

  • plata la livrare sau transfer bancar, poti alege cea mai convenabila metoda de plata pentru tine.
  • 14 zile drept de retur. La fel de simplu si rapid cum ai comandat poti sa si returnezi.