Cod Produs: C828

Disponibilitate: Nu este disponibil

Unitatea de vanzare: Per

Optiuni disponibile

Cantitate

      |   Spune-ti opinia
Mănuşă tricotată fără cusătură, 13 gauge. Confecționată din fibre cu performanţe superioare și vizibilitate superioară cu utilizarea tehnologiei de tricotare Techcor®. Acoperire mulată pe palmă. Proces în mediu apos, acoperire ecologică inovatoare. Fără silicon şi fără DMF. Bună rezistenţă la abraziune şi tăiere cu lama. Rezistentă la căldură până la 100 °C. Această mănuşă oferă un buton indicator (portocaliu) care aparține unei game de coduri de culoare corespunzând unui nivel de rezistenţă la tăiere: 1 (verde), 3 (portocaliu), 5 (roşu).

Aplicatii

Aeronautică Montarea pieselor şi componentelor metalice Asamblare de mărfuri albe Tăierea de piese mici uscate sau ușor uleioase, Lucrări de finisare Fabricarea sticlei Întreţinere Injecţie şi extrudare de materiale plastice

Industrii

Autovehicule Logistică şi lucrări de depozitare Maşini şi echipamente Întreţinere Prelucrarea metalelor

Acest articol se poate achizitiona in limita stocului disponibil.

RENANIA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe magazin.renania.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Renania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Renania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Renania la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Renania pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. si costurile adiacente de aprovizionare.

De asemenea, Renania isi rezerva dreptul de a completa eventualele omisiuni si de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete si/ sau erori ale aplicatiilor sau programelor software utilizate, fara a anunta in prealabil.

Caracteristici generale
Caracteristici tehnice Taiere
Tip de protectie Mecanica
Tip produs Manusi reutilizabile
Norme europene EN ISO 21420, EN 388
Material
Tip material Fibre speciale impregnate

Spune-ti opinia

Dupa cumpărarea acestui produs te invităm sa scrii un review.
Îţi recomandam şi